Telex din lumea sportului: Dan Petrescu, ironizat. Cum a văzut şeful handbalului românesc remiza cu Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

„Bursucul“ n-a reuşit să convieţuiască la CFR Cluj cu un mijlocaş care fusese adus la formaţia din Gruia pentru a fi titular.

Nistor a revenit la Dinamo - Plecat de la Dinamo în vară, Dan Nistor (29 de ani) n-a rezistat decât o jumătate de sezon la CFR Cluj. Mijlocaşul a fost lăsat de multe ori în tribune de Dan Petrescu pe finalul anului şi a preferat să-şi încheie contractul cu CFR pentru a reveni în „Ştefan cel Mare“ ca jucător liber. „Relaţia cu Dan Petrescu n-a fost greu de gestionat. Practic, n-a fost o relaţie. N-am avut multe discuţii cu dânsul. Trecutul nu mai contează pentru mine, importante sunt prezentul şi viitorul“, a declarat Nistor care a semnat cu Dinamo până în 2020. 

România a prins barajul de Mondiale - Naţionala masculină a remizat cu Ucraina, scor 26-26, în turneul de calificare găzduit de Bolzano (Italia). Astfel, echipa pregătită de spaniolul Xavier Pascual a câştigat grupa a 3-a, înaintea celor de la Italia, Ucraina şi Insulele Feroe. Golul calificării a venit în ultimul minut al unui meci în care România a fost condusă şi la cinci puncte şi a fost înscris de Ionuţ Ramba. „Se pare că bucuriile nu vin aşa de uşor. Mereu trebuie să avem emoţii“, a declarat preşedintele FRH, Alexandru Dedu. Pentru România urmează barajul de calificare pentru Mondialul din 2019, adversara urmând a fi stabilită prin tragere la sorţi. Barajul se va juca la 8-10 iunie (tur) şi 12-14 iunie (retur). Ultima dată, România a fost la Mondialul de handbal masculin în 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite