Telex din lumea sportului: Sharapova revine pe teren. Ce sumă s-a plătit pentru televizarea meciului Craiova – Milan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rusoaica de 30 de ani s-a înscris la un turneu care va marca începutul sezonului de hard, în timp ce oficialii Craiovei au reuşit o mică lovitură financiară.

Sharapova revine la Stanford - Maria Sharapova (173 WTA) revine în circuitul feminin, după ce a ratat sezonul de zgură şi de iarbă din cauza unor probleme medicale. Rusoaica de 30 de ani n-a mai jucat de la 16 mai, de când a abandonat la Roma în timpul duelului cu Lucic-Baroni. Sharapova a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului de la Stanford (31 iulie – 6 august). La competiţie şi-au mai anunţat prezenţa nume mari precum Muguruza, Pavlyuchenkova şi Keys.

Craiova – Milan se vede la TV - După mai multe zile de negocieri, oficialii craioveni au ajuns la un acord cu o televiziune din România pentru ca prima manşă a „dublei“ cu AC Milan din turul III preliminar al Ligii Europa să fie transmisă şi în ţară. Astfel, potrivit informaţiilor din piaţa media, Digi Sport a achiziţionat drepturile contra sumei de 50.000 de euro. La prima strigare, oltenii solicitaseră 200.000 de euro! Meciul se va juca, joi, de la ora 21.00. Toate cele 15.000 de bilete au fost vândute, Severin urmând să găzduiască duelul CS U Craiova – AC Milan cu casa închisă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite