Telex din lumea fotbalului: s-au stabilit semifinalele Cupei Ligii şi finala Cupei Asiei. Propunere inedită din partea LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tim Cahill, vedeta Australiei
Tim Cahill, vedeta Australiei

Liga Profesionistă de Fotbal vrea să reactiveze un sistem de pe vremea comunismului, iar în Australia lumea se pregăteşte de o premieră istorică.

S-au stabilit semifinalele Cupei Ligii - Steaua – Astra şi Pandurii – Dinamo se vor întâlni în semifinalele Cupei Ligii. Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, la 16-17 februarie şi 11-12 martie. Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a propus ca pentru a creşte numărul spectatorilor prezenţi pe stadion, meciurile să se joace în aceeaşi zi, unul după altul, pe „Arena Naţională“. „Avem acordul televiziunilor, mai trebuie să vedem ce spun cluburile. Vom stabili totul în această săptămână“, a spus Iorgulescu.

Australia – Coreea de Sud în finala Cupei Asiei - Gazda turneului final a trecut cu 2-0 (Sainsbury 3, Davidson 14) de Emiratele Arabe Unite în a doua semifinală din Cupa Asiei. Luni, Coreea de Sud a învins Irak cu acelaşi scor. Astfel, în ultimul act se vor întâlni Australia şi Coreea de Sud, la Sydney (sâmbătă, ora 11.00, Eurosport 2). Irak şi Emiratele se vor înfrunta în finala mică, la Newcastle (vineri, ora 11.00, netelevizat). Australia n-a câştigat niciodată Cupa Asiei, iar Coreea de Sud a luat ultimul trofeu în 1960.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite