Telex din lumea fotbalului: Miriuţă şi-a găsit echipă, iar ASA Târgu-Mureş a anunţat, oficial, numele noului antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În decurs de doar câteva zile, fostul tehnician al mureşenilor a plecat din Liga I, iar înlocuitorul său a sosit din străinătate.

Miriuţă, de la ASA în liga a treia - Vasile Miriuţă şi-a găsit repede echipă după despărţirea de ASA Târgu-Mureş în weekend. Tehnicianul de 47 de ani va fi prezentat, astăzi, la Energie Cottbus. E formaţia la care Miriuţă a activat, ca jucător, între 1998 şi 2002, adunând 121 de meciuri şi 23 de goluri. După nouă etape, Cottbus ocupă locul 17 din 20 în liga a treia, fiind la egalitate de puncte, opt, cu locul 18, primul care duce în liga a patra. Miriuţă a antrenat, între 2010 şi 2011, echipa U-19 a celor de la Cottbus, iar între 2011 şi 2013 s-a ocupat de formaţia secundă.

Bergodi, instalat oficial - Vicecampioana l-a prezentat pe site-ul oficial pe antrenorul care l-a înlocuit pe Vasile Miriuţă. Astfel, italianul Cristiano Bergodi a devenit al treilea tehnician din actuala stagiune pentru mureşeni. Aceştia au câştigat Supercupa cu Dan Petrescu pe bancă, apoi au fost conduşi, în primele 11 etape ale Ligii I, de Vasile Miriuţă, pentru ca acum să fie preluaţi de Bergodi. Italianul a mai lucrat în România la FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi şi Steaua. Cu Rapid a luat Supercupa, în 2007, iar în sezonul trecut a retrogradat în „B“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite