Telex din lumea fotbalului: Gică Popescu pleacă în cantonament cu o echipă din Liga I. Noutăţi la reunirea Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu terminarea vacanţei de iarnă, avem parte de mişcări interesante la nivelul primelor două eşaloane fotbalistice ale ţării.

Gică Popescu pleacă în cantonament - Eliberat condiţionat din închisoare după condamnarea sa în „Dosarul Transferurilor“, Gică Popescu se implică din ce în ce mai mult în fotbal. Într-o primă fază, „Baciul“ a fost văzut la meciurile Viitorului pe finalul anului trecut. Acum, fostul internaţional va pleca alături de echipa cumnatului său, Gheorghe Hagi, în cantonamentul din Turcia care va începe la 27 ianuarie. Popescu a fost eliberat la 4 noiembrie 2015 şi nu va putea deţine vreo funcţie oficială în fotbal, timp de un an după eliberare.

Reunire cu trei noutăţi - Giuleştenii se reunesc, luni, după ce au încheiat 2015 pe locul 2 în Seria I, la egalitate de puncte cu liderul Dunărea Călăraşi, dar cu un meci mai puţin. La primul antrenament vor participa şi noile achiziţii: atacantul Vlad Morar şi fundaşul Nicuşor Fota. Primul a evoluat la „U“ Cluj şi la Petrolul, în timp ce Fota a sosit de la Chiajna. La Rapid va activa şi Radu Lefter, fostul portar al Ceahlăului devenind noul secund, după plecarea lui Florin Pârvu. Rapid va pleca într-un cantonament, în India, între 20 ianuarie şi 7 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite