Telex din lumea fotbalului: Chiajna l-a dat afară pe Baciu pentru 24 de ore. Ce s-a întâmplat între timp la echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Baciu
Marius Baciu

Campionatul românesc oferă, sistematic, cazuri de management catastrofal, iar ceea ce s-a întâmplat la Concordia dovedeşte această situaţie.

Baciu a primit o ultimă şansă - Concordia a anunţat înlocuirea lui Marius Baciu cu Cornel Ţălnar după înfrângerea cu CS U Craiova (0-2), însă ilfovenii au revenit asupra deciziei în 24 de ore. Astfel, Baciu a primit o ultima şansă pe care ar trebui să o valorifice în meciul de mâine de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu. În caz contrar, va fi îndepărtat de pe banca tehnică, de această dată definitiv, Chiajna urmând să-l aducă pe Cornel Ţălnar. Astfel, după cinci runde, niciun antrenor n-a fost, deocamdată, demis în Liga I.

Maxim, până în 2019 la Stuttgart - Ajuns în Bundesliga, în stagiunea 2012-2013, Alex Maxim a impresionat în primele sale două sezoane la Stuttgart, dar a fost mai mult rezervă în stagiunea trecută în care echipa s-a salvat de la retrogradare pe ultima sută de metri. Chiar şi aşa însă, nemţii au optat să prelungească acordul fotbalistului luat de Pandurii, oferindu-i un nou contract până în 2019. „Sunt fericit că ne-am înţeles şi vreau să fac totul pentru ca Stuttgart să aibă rezultate cât mai bune în acest sezon din Bundesliga“, a declarat Maxim.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite