Telex după FCSB – Viktoria Plzen: românii rămân fără un om de bază, iar cehii anunţă un retur de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu (stânga) a marcat pentru 1-1
Constantin Budescu (stânga) a marcat pentru 1-1

După FCSB – Viktoria Plzen, scor 2-2, bucureştenii vor fi nevoiţi să se descurce, cel mai probabil, în Cehia, fără jucătorul care a înscris pentru 1-1.

Budescu ratează returul? - Singurul fotbalist lăudat de Gigi Becali a fost Constantin Budescu, autorul unui gol din lovitură liberă. „Budescu a fost excepţional. Ce să-i spui, poţi să-i spui ceva? Dacă rămânea pe teren, probabil, câştigam prin valoarea echipei“, a comentat patronul roş-albaştrilor. „Budi“ s-a accidentat şi a fost schimbat în minutul 65. Din primele informaţii, fostul jucător al Astrei va fi nevoit să ia o pauză de două, trei săptămâni şi, aproape sigur, va rata returul cu Plzen.

Cehii anunţă: „Nu vom juca la 0-0“ - Tehnicianul celor de la Viktoria Plzen, Pavel Vrba, a spus că echipa sa nu va aborda returul cu FCSB în încercarea de a conserva avantajul de la Bucureşti. „Nu vom juca la 0-0, n-avem voie să facem asta, pentru că e posibil să fim învinşi. Acum şansele de calificare sunt de 50-50. Avem un adversar greu, nu contează că a fost 2-2 în tur. De câteva ori, am tremurat la ocaziile lui Gnohere pe final. Nu ne e frică de retur, abia îl aşteptăm“, a comentat Vrba.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite