„Telenovela“ s-a încheiat! Meciul cu Muntenegru se joacă totuşi pe „Cluj Arena“. Vânzarea biletelor s-a reluat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gazonul de pe „Cluj Arena“
Gazonul de pe „Cluj Arena“

Deşi existau zvonuri că meciul cu Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale din 2018 va fi mutat de pe „Cluj Arena“ pe „Dr. Constantin Rădulescu“, Federaţia Română de Fotbal a anunţat astăzi că partida se va disputa în locaţia iniţială, în data de 4 septembrie, ora 21.45.

Iată textul integral al comunicatului Federaţiei Române de Fotbal: 

Federaţia Română de Fotbal îşi respectă angajamentul luat faţă de suporterii clujeni şi ardeleni prin decizia de a organiza la Cluj-Napoca partida România-Muntenegru din preliminariile CM 2018. Din această dorinţă, în urma inspecţiei UEFA cu privire la situaţia gazonului de pe Cluj Arena, FRF a solicitat şi o analiză comparativă de specialitate din partea forului continental care să cuprindă şi situaţia stadionului Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Concluziile acestei analize comparative evidenţiază avantaje şi dezavantaje pentru fiecare dintre stadioane în perspectiva meciului din 4 septembrie, astfel că am decis ca partida de debut a “tricolorilor” în aceste preliminarii să fie găzduită de Cluj Arena.

În acelaşi timp, avem încredere în capacitatea şi disponibilitatea partenerilor noştri clujeni din cadrul acest demers organizatoric de a se asigura că suprafaţa de joc se va prezenta în condiţii bune la ora partidei, posibilitate evidenţiată şi de raportul de specialitate al UEFA, în cazul unor eforturi susţinute.

Bilete disponibile online şi, începând de luni, la case

Vânzarea biletelor pentru meciul România-Muntenegru, 4 septembrie 2016, ora 21:45, care se va disputa pe Cluj Arena, a fost reluată. Biletele sunt disponibile pe pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Acestea pot fi achiziţionate atât prin plata cu cardul, cât şi ramburs. Singura varianta de achiziţionare a biletelor în care poţi alege locul pe stadion este cea online.

Preţurile biletelor la meciul România - Muntenegru

Peluze: 35 RON

Tribuna I: 150 RON

Tribuna II: 100 RON

Family Zone: 100 RON

VIP Etaj 3: 500 RON

VIP Etaj 4: 400 RON

De asemenea, începând de luni, 29 august, biletele vor putea fi achiziţionate şi de la casieriile Cluj Arena, astfel:

Luni - Vineri | 11:00 - 19:00

Sâmbătă | 11:00 - 17:00

Duminică | 11:00 – 21:45

Accesul în stadion se va face cu două ore înainte de fluierul de start al partidei, adică începând cu ora 19:45. Vă rugăm să veniţi din timp pentru a evita aglomeraţia la porţile de acces.

Print-at-home, fără taxe suplimentare

Pe lângă opţiunea livrării (6 RON în Bucureşti şi 9 RON în ţară), suporterii au şi varianta print-at-home, prin care îşi pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail).

Reduceri pentru copii în Family Zone

Deja obişnuita zonă dedicată familiei, Family Zone, se va regăsi şi pe Cluj Arena, la meciul cu Muntenegru. În sectoarele din inelul 2 al tribunei a 2-a au acces doar fanii însoţiţi de cel puţin un copil, beneficiind, în acelaşi timp, şi de un discount: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai insotit de un bilet valabil. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porţile de acces.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite