Telenovela Rapid, episodul 2014: Clubul ar avea un nou patron, însă, ca de obicei, lipseşte ceva. Ultimele noutăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerii Moraru
Valerii Moraru

Cu 48 de ore înainte de debutul echipei în noua ediţie a Ligii I, într-un meci de foc cu Steaua, giuleştenii au avut o şedinţă importantă.

După numirea lui Ionel Ganea în funcţie de antrenor, Rapid pare să aibă, în sfârşit, şi un nou patron. Totuşi, cum am mai văzut acest „film“, în mod repetat, deocamdată, totul trebuie privit cu o oarecare reţinere.

Joi seara, după o şedinţă de mai multe ore la care au participat Cristina Andronache (administrator judiciar), Adrian Zamfir (acţionar), Valerii Moraru (posibil viitor acţionar), Dănut Perjă (team-manager) şi Ionel Ganea (noul antrenor), părţile au anunţat o mutare importantă.

„Sunt noul patron al Rapidului. Mai e nevoie de semnătura avocaţilor pentru ca totul să fie oficial. N-am nicio emoţie şi voi fi singurul acţionar al Rapidului“, a declarat Valerii Moraru, om de afaceri din Republica Moldova, cu o avere estimată la 300 de milioane de euro.

Bineînţeles, în stilul Rapidului, versiunea noului patron n-a fost confirmată şi de vechiul acţionar. „Eu nu ştiu nimic. Am fost doar în vizită la şedinţă. Într-adevăr, Ionel Ganea e noul antrenor, dar să nu mă întrebaţi despre noul acţionar majoritar. Vorbiţi cu ceilalţi patroni ai echipei“, a spus Adrian Zamfir, referindu-se la grupul celor patru suporteri care deţin câteva procente din acţiunile Rapidului. 

CITEŞTE ŞI:

*Război total: cel care a falimentat o echipă în Scoţia e supărat că n-a ajuns patron la Rapid. Cum ameninţă clubul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite