Tecău şi Rojer atacă al doilea titlu de Grand Slam la rând: victorie lejeră la US Open şi un cec „gras“ pentru calificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o zi după ce Florin Mergea şi partenerul său indian, Rohan Bopanna, au ajuns în turul II la New York, un alt român a reuşit şi el acest lucru, alături de un olandez.

„Adevărul“ a explicat aici motivele pentru care Tecău şi Rojer formează, în acest moment, cel mai bine cotat cuplu la US Open 2015.

Iar perechea româno-olandeză şi-a confirmat statutul de favorită la trofeu printr-o prestaţie solidă în turul I. Campionii de la Wimbledon au trecut de Andre Begemann / Oliver Marach (Germania / Austria), scor 6-2, 6-1, după 48 de minute de joc. Victoria obţinută de Tecău şi Rojer a fost recompensată cu un cec în valoare de 21.700 de dolari. În plus, cei doi au acumulat 90 de puncte în ierarhia ATP la dublu.

În turul II, Tecău şi Rojer vor întâlni cuplul care se va impune în confruntarea Frantisek Cermak / Jiri Vesely (Cehia) - Hyeon Chung / Mihail Kukuşkin (Coreea de Sud / Kazahstan).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite