Tamaş, desfiinţat de Becali: „Asta e cel mai grav, nu că venea băut!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Gabriel Tamaş a fost surprins din nou în Centrul Vechi al Capitalei sub influenţa băuturilor alcoolice, el nefiind în lotul Stelei pentru meciul cu Foresta Suceava.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, duminică, la Digi Sport, că fundaşul Gabriel Tamaş nici măcar nu se mai prezenta la antrenamentele Stelei, el considerând că acesta este un lucru mai grav decât dacă jucătorul ar fi venit mirosind a băutură. "Tamaş a venit băut la antrenament, adică mirosea a băutură, dar mai grav este că practic nu mai venea deloc. Nu am ce să-i fac...diavolul băuturii e mai puternic decât mine. Măsuri o să iau eu'', a declarat Becali.

Reghecampf îl ţine în braţe

"Fiecare om are anumite păsărici. Să zicem păsărele, mai frumos. Cred că şi în viaţa de zi cu zi sunt foarte mulţi oameni care au anumite probleme. Într-adevăr, Gabi Tamaş este un caz aparte, pentru că e fotbalist şi e o figură publică. La urma urmei, când e liber sau când merge la restaurant nu mai e problema noastră. Că are el anumite chestii, asta e, dar sunt sigur că sunt foarte mulţi oameni care, nu mă refer doar la băutură, au tot felul de probleme. Fiecare om are probleme când merge acasă. Pentru mine, Gabi rămâne un jucător important, pentru mine, contează doar ce face pe teren. E un băiat incredibil. Oricum, n-are nicio problemă cu pregătirea. Se recuperează foarte repede, fiecare om e clădit altfel" , a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite