Surpriză la lotul naţional de gimnastică. Bellu şi Bitang nu merg la turneul preolimpic, ultima şansă pentru Rio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de gimnastică a României mai are o singură şansă de a se califica la Rio de Janeiro, pe care şi-o va juca la turneul preolimpic din perioada 16-22 aprilie.

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat azi, pentru că 16 martie era data limită, cele două loturi, masculin şi feminin, pe care se regăsesc veteranii Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu. Surpriza cea mai este însă absenţa de pe lista oficială a antrenorilor lotului feminin, Octavian Bellu şi Mariana Bitang, care conduc de fapt antrenamentele de la Izvorani.

Componenţa loturilor

Feminin – Cătălina Ponor, Diana Bulimar, Anamaria Ocolişan, Silvia Zarzu, Dora Vulcan, Laura Jurcă şi Anda Butuc (rezervă). Antrenori: Lucian Sandu, Adela Popa, Maria Fumea, alături de dr. Mihaela Dobranici şi arbitrul Gabriela Robu.

Masculin – Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Vlad Cotună, Cristian Băţagă, Andrei Muntean, Andrei Ursache şi Daniel Rădeanu (rezervă). Antrenori: Ioan Suciu, Ştefan Gal, Vasile Vug, alături de maseorul Răzvan Spirescu şi arbitrul Dănuţ Grecu.”

"Componenţa loturilor poate fi schimbată oricând, până cu cinci zile înainte de startul competiţiei sau chiar şi acolo, dacă este vorba despre sportivi care nu sunt în forma maximă sau de nedorite accidentări, de exemplu”, a susţine secretarul general al FRG, Mircea Apolzan.
   

Surse neoficiale afirmă însă că Bellu şi Bitang nu vor să-şi lege numele de o eventuală contraperformanţă a echipe de gimnastică şi de aceea nu vor să meargă la turneul preolimpic. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite