FOTO Ivan Bogdanov, suporterul care a provocat suspendarea meciului Italia - Serbia, a fost eliberat din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Partida Italia - Serbia, suspendată pentru incidentele din tribune FOTO ultras-tifo.net
Partida Italia - Serbia, suspendată pentru incidentele din tribune FOTO ultras-tifo.net

Ivan Bogdanov, cel care a provocat „infernul“ din partida Italia – Serbia din cadrul preliminariilor Euro 2012, şi-a ispăşit cei doi ani de închisoare primiţi drept pedeapsă pentru comportamentul de pe stadioane, ştire care a devenit virală pe reţelele de socializare.

Meciul cu pricina a fost suspendat din cauza suporterilor sârbi, iar Ivan Bogdanov a arestat în luna octombrie a anului 2010, fiind recunoscut după tatuajele pe care le are aproape pe tot corpul. Sârbul este susţinător al echipei Steaua Roşie Belgrad şi s-a făcut cunoscut în lumea fotbalului pentru episoadele violente în care a fost protagonist. În anul 2009, Bogdanov a fost implicat într-o bătaie generală în Muntenegru, în care a fost grav rănit.

Doi dintre cei mai buni prieteni ai săi, Marko Vesnici şi Željko Ražnatovici, membrii ai grupării ultras „Delije“ (Eroii), au fost ucişi în incidente stradale. La meciul Italia – Serbia, disputat pe stadionul din Genova, Bogdanov a apărut cu o cagulă drept lider al suporterilor sârbi, a tăiat plasele de protecţie din dreptul spectatorilor, a aruncat cu fumigene spre suporterii italieni şi a ars steagul Albaniei, gesturi care au condus la arestarea sa. În urma acestei partide, 16 persoane au fost internate în spital şi 17 oameni au fost reţinuţi de către poliţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite