Stuttgart a respins oferta lui Swansea pentru Maxim. Cât au oferit galezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Maxim FOTO AP

Alexandru Maxim nu e prea încântat cu statutul de rezervă la Stuttgart şi pare deschis unei noi aventuri. Deşi Swansea, o grupare galeză care evoluează în prima ligă din Anglia a făcut o ofertă apropiată de cota de piaţă a mijlocaşului român, nemţii au refuzat.

Alexandru Maxim n-a bifat decât 10 prezenţe în 17 etape pentru Stuttgart, iar sosirea olandezului Huub Stevens pe banca şvabilor a limitat şi mai mult timpul de joc al românului. 

Aşa că Maxim şi-a exprimat voalat nemulţumirea, în presa germană, iar vestea a ajuns şi la urechile celor de la Swansea, locul 9 în Anglia. 

Potrivit presei britanice, Swansea a şi înaintat o ofertă, de 6,5 milioane de euro, pentru mijlocaşul român,  dar Stuttgart a spus pas. Cel puţin deocamdată. 

Totul ar putea fi o strategie a şvabilor pentru a mai urca preţul românului, mai ales că Swansea nu prea are probleme cu banii, după ce în urmă cu câteva zile l-a vândut la Manchester City pe atacantul Wilfried Bony, în schimbul a 39 milioane de euro

Maxim (24 de ani) a fost transferat de la Pandurii Târgu Jiu la VfB Stuttgart pentru suma de 1,5 milioane de euro, în ianuarie 2013. 

Până acum a strâns 57 de meciuri în prima ligă germană şi a marcat nouă goluri. Potrivit transmarkt.de, cota de piaţă a lui Alexandru Maxim este de 7 milioane de euro. 

Citeşte şi 

Alexandru Maxim s-a accidentat. Cât va lipsi românul de la VfB Stuttgart

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite