Stoican nu mai crede nici el în Dinamo: „Doar din gură vorbim şi mai puţin pe teren“. Cum a fost anulat planul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flavius Stoican
Flavius Stoican

Dinamo are o singură victorie în ultimele cinci etape, stagnează pe locul opt în campionat şi tocmai a pierdut şi derby-ul cu Steaua. Aflat în faţa acestei situaţii, până şi tehnicianul „câinilor“ pare resemnat.

După o primă repriză albă în derby-ul cu Steaua, Dinamo a fost pusă cu botul pe labe, în partea secundă, cedând cu 1-3. Culmea ironiei, antrenorul roş-albilor, Flavius Stoican, pregătise derby-ul astfel încât echipa sa să dea lovitura după pauză.

A ieşit însă exact invers, după cum însuşi Stoican a recunoscut la Digi Sport. „Am făcut o primă repriză bună, tactic a fost în regulă. Ne gândeam în a doua repriză să punem presiune pe adversar. Mă gândeam că cei care intră pe teren vor pune presiune. Apoi au fost acele momente grele din timpul unui joc pe care nu le-am gestionat cum trebuie. Mă refer la golurile primite“, a spus Stoican.

El a avut un singur remarcat după derby: „Cred că Nedelcearu a făcut o partidă bună şi cred că e unul dintre puţinele câştiguri din această partidă, dacă pot spune că există aspecte pozitive după acest derby“.

De obicei, un tip pozitiv, Stoican a lăsat impresia că nici el nu mai crede în Dinamo, care e la 24 de puncte de liderul ASA Târgu-Mureş, adică o nou-promovată! „Îmi doream să câştigăm, dar păcat că doar din gură vorbim şi mai puţin pe teren. Asta e supărarea mea. Mi-aş fi dorit ca sentimentele pe care le trăiau băieţii înaintea partidei să le arate şi pe teren“, a încheiat tehnicianul „câinilor“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite