Steaua, încurajată de un număr record de fani la Aalborg. Gâlcă: „Sper să le aducem o mare bucurie suporterilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Deşi are serioase probleme de efectiv pentru meciul cu Aalborg, din deplasare, Costel Gâlcă rămâne optimist şi susţine că echipa sa va face tot posibilul pentru a le oferi o mare satisfacţie suporterilor care vor susţine Steaua de pe stadionul lui Aalborg.

Costel Gâlcă are trei probleme de lot înaintea jocului foarte important pe care Steaua îl va juca joi seara la Aalborg, la ora 20.00. Tehnicianul stelist nu poate conta pe Szukala şi Prepeliţă, suspendaţi, respectiv Rusescu, accidentat de mai mult vreme. Drept urmare, Gâlcă trebuie să improvizeze pentru a găsi formula ideală în meciul cu danezii. "Ajungem iarăşi în faţa unui joc important fără jucători de valoare, jucători care erau importanţi pentru noi, dar sper că cei care vor intra să se descurce la fel de bine", a declarat Costel Gâlcă.

„Otrăvitorul“ Keşeru, lăudat de danezi. Echipa probabilă a Stelei la Aalborg

Chiar dacă are probleme de lot, antrenorul Stelei este încântat că echipa sa va avea parte de o susţinere călduroasă la Aalborg, acolo unde sunt aşteptaţi peste 1000 de fani stelişti. "E important ca suporterii să fie alături de noi şi sperăm ca la sfârşitul meciului să le aducem o bucurie enormă", a mai spus Gâlcă, completat de golgeterul Keşeru: "Nu ne aşteptam să avem un suport atât de mare. Ne face plăcere şi vom încerca să-i răsplătim."

Steaua va juca cu Aalborg joi seara, de la ora 20.00, partida urmând să fie transmisă în direct pe Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite