Steaua - Chiajna 3-1: campioana, „resuscitată“. Ce a adus victoria pentru bucureşteni pe lângă trei puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După sincopa din etapa trecută, la Timişoara, trupa pregătită de Mirel Rădoi a reuşit un rezultat care i-a pus pe statisticieni la treabă.

Steaua a învins Concordia Chiajna, scor 3-1 (Varela 5, Stanciu 25-penalty, Chipciu 42 / V. Lazăr 90+4), în ultima partidă a rundei cu numărul 11.

Confruntarea de pe „Arena Naţională“ a consemnat debutul marocanului Houssine Kharja (32 de ani) la Steaua. Atacantul a fost titularizat de Rădoi şi a contribuit la faza în urma căreia Chipciu a obţinut un penalty transformat de Stanicu. Kharja a fost înlocuit de Tahar după 56 de minute.

Dacă Lazăr n-ar fi redus din diferenţă, în minutul 90+4, atunci Steaua şi-ar fi egalat cea mai clară victorie a sezonului, după acel 3-0 cu Pandurii, în etapa a doua. Aşa, la 3-1, campioana se poate mulţumi cu a doua cea mai clară victorie din actuala ediţie de campionat.

Victoria a ridicat Steaua pe locul 3 cu 19 puncte, după liderul Astra (21 de puncte) şi Viitorul (20 de puncte).

Concordia Chiajna n-a adunat decât un punct în ultimele două runde, de când Cornel Ţălnar l-a înlocuit pe Marius Baciu, şi se află pe locul 11 din 14 cu 9 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite