Câţi bani vrea Armata pe sigla Stelei. Reacţia lui Becali: „Du-te, bă, de aici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a dezvăluit care este stadiul negocierilor dintre Steaua şi Clubul Sportiv al Armatei pentru stadionul din Ghencea şi sigla echipei roş-albastre.

“Cei de la Armată mi-au zis «Vă dăm stadionul dacă luaţi şi sigla, pe care am evaluat-o la 60.000 de euro pe lună». Du-te, bă, de aici. Nu îţi dau nici 6 euro pe lună. Ei aşa vor, pentru că sigla este impactul. Ei evaluează impactul suporterilor. Care suporteri? Impactul cu sigla e la mine, nu la ei. Sigla face cât produce ea. A produs 1.000 într-un an? Nu a produs. Atunci, la revedere. Trebuie să vorbim de lucruri pe inteligenţă, pe legi. Sunt dezamăgit. Nu mai rezist, dacă nu se implică autorităţile. Daca stadionul e al statului, de ce nu poate Becali sa facă fotbal acolo?”, a spus Becali la Digi Sport.

"O echipă lui Rădoi o să-i fac până la urmă. O să vedem acum. Nu mai fac eu. O să facă Meme Stoica şi Gică Popescu. Aşa mi-a spus Meme, că vine cu Gică Popescu şi se ocupă. Nu vor niciun ban, doar dacă ajung în Liga Campionilor. Mi-au zis că se ocupă ei, fac tot. Gică Popescu iese în două-trei săptămâni, Meme iese într-o lună-două", a spus anterior Gigi Becali la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite