Steaua - CFR Cluj 2-0: final incendiar pe „Arena Naţională“. Gigi Becali, în extaz. Ce a cântat la ieşirea de pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu cuţitul ajuns la os, Steaua a reuşit să obţină abia al doilea succes din 2017 în chiar primul meci din play-off. Rezultatul a trimis echipa lui Reghecampf pe primul loc, cel puţin până luni seara.

Steaua reuşit să învingă o formaţie care, în sezonul regulat, îi luase patru puncte din şase în două întâlniri.

Pe „Arena Naţională“ s-a jucat un meci echilibrat în care fiecare echipă şi-a trecut în cont câte o bară şi o mare ocazie. Deşi a fost o partidă alertă, cu un ritm, Steaua - CFR Cluj părea că se îndreaptă spre un 0-0. Asta până când Gnohere a reuşit să puncteze în minutul 84, pentru ca apoi, Ovidiu Popescu, preferatul lui Gigi Becali, să închidă meciul în minutul 90+1.

VEZI REZUMATUL MECIULUI

Clasament play-off

Steaua 27p

Viitorul 26p

Astra 23p

CS U Craiova 23p

CFR Cluj 22p

Dinamo 21p

Luni, ora 20.30

Viitorul - Dinamo

Gigi Becali: „Campionii, campionii!“

Extrem de iritat după prestaţiile echipei din sezonul regulat în 2017, Gigi Becali a fost în extaz la ieşirea din „Arena Naţională“ la microfonul Digi Sport.

Gigi Becali (patron Steaua): Doi piloni ai Stelei: Ovidiu Popescu şi Bălaşa. O echipă mare, CFR Cluj, nici n-a contat în repriza a doua. E mare lucru, să nu mai conteze o echipă ca CFR Cluj. Noi am bătut-o pe CFR şi CFR ne va face campioni cu 3-4 etape înainte de final, pentru că îi va învinge pe duşmanii noştri. Ovidiu Popescu e cel mai bun jucător al Stelei, mai bun decât Gnohere, Tănase, Alibec, decât toţi. Campionii, campionii!“.

Vasile Miriuţă (antrenor CFR Cluj): Un joc foarte bun, cu două echipe bune. Noi am avut două ocazii, n-am marcat. Ei au avut două ocazii, au marcat. Aici s-a făcut diferenţa. Ei sunt favoriţi la titlu, dar păcat că n-am marcat. Vom câştiga cu Astra, acasă. Echipa a jucat bine azi. Am făcut o partidă foarte bună. dar contra Stelei e greu dacă nu marchezi, am avut acele două ocazii uriaşe. Au jucători de mare valoare, e aceeaşi echipă puternică, se va bate la campionat. Noi nu vorbim de titlu. Am intrat în play-off pornind de la -6, ăsta a fost obiectivul nostru, dar ne dorim o clasare cât mai sus. Eu sper să terminăm în primele 4.

Laurenţiu Reghecampf (antrenor Steaua): Mă bucur foarte mult pentru revenirea lui Florin Tănase , pentru faptul că Ovidiu Popescu continuă forma bună, dar foarte buni au fost azi jucătorii din apărare. Plus, efortul mare făcut de Denis Alibec. Mă bucur că au înţeles ce le cer şi ne vom bucura până marţi de această victorie. Apoi, începem pregătirea pentru Viitorul. Bălaşa cu Tamaş au jucat foarte bine, simplu, nu s-au complicat. Ambii jucători de bandă, Enache şi Momcilovici au făcut un meci foarte bun. Asta ne trebuie la Steaua de acum încolo. Şi Moke e foarte important pentru noi. Vom vedea de la meci la meci ce formulă vom folosi.

Ovidiu Popescu (mijlocaş Steaua): Nu trebuie să ne mai gândim la meciul de azi şi trebuie să ne gândim la cel cu Viitorul. Trebuia, în primul rând, să nu luăm gol, e important că am luat cele trei puncte. Atmosfera la echipă e destul de bună, noi, jucătorii, ne înţelegem destul de bine. Dacă Gigi Becali vine să mă felicite personal, îi voi mulţumi, dar nu trebuie să-l sun eu pe patron.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite