Bourceanu, o „floare rară“ la Steaua: căpitanul le-a dat o lecţie oficialilor clubului şi le-a cerut scuze rapidiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o perioadă în care Gigi Becali dă tonul ironiilor la adresa rivalilor, iar subalternii săi se întrec în declaraţii şi gesturi care mai de care provocătoare, un fotbalist de 28 de ani a dovedit că poate fi mai înţelept decât oameni mai în vârstă decât el.

Alex Bourceanu n-a ajuns degeaba căpitanul Stelei. Pe lângă faptul că e un luptător pe teren, mijlocaşul arată mult bun simţ şi în afara gazonului. 

În timpul derby-ului cu Rapid, din Giuleşti, „închizătorul“ a invitat la calm şi şi-a îndemnat colegii să revină pe teren, într-un moment în care arbitrul întrerupsese jocul, din cauza incidentelor din tribune.

Acum, la câteva săptămâni după acel joc, Bourceanu a ţinut să clarifice o declaraţie care i-a fost atribuită în presă.

„Am înţeles că, după meci, s-a scris că aş fi spus despre fanii rapidiştilor că sunt frustraţi. A fost doar o declaraţie scoasă din context. Eu am spus că poate fanii din Giuleşti au avut acele reacţii din cauza unor frustrări şi sunt sincer când spun că m-am gândit că şi ei au fost obişnuiţi cu rezultate la nivel înalt, să fie în top şi nu pot digera foarte uşor problemele pe care le are clubul în acest moment“, a declarat căpitanul roş-albaştrilor la Digi Sport.

Îşi vrea golul înapoi

Tot legat de derby-ul cu Rapid, Bourceanu s-a arătat dezamăgit că golul de 1-1, înscris după un şut deviat al său, i-a fost atribuit de arbitru fundaşului rapidist, Octavian Abrudan.

„Pentru mine, care marchez destul de rar, fiecare gol e extrem de important şi e normal să mă afecteze asta. Sper să se facă ceva şi să mi se dea înapoi golul, mai ales că nu am în fiecare zi ocazia să marchez în Giuleşti“, a adăugat Bourceanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite