Spectacol pe Naţional Arena. După un meci cu 5 goluri, FCSB bate pe U Craiova şi încă mai speră la titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, scor 3-2, pe Univeristatea Craiova, după un meci foarte spectaculos, mult peste media LIgii 1.

Meciul dintre principalele urmăritoare ale liderului CFR Cluj a început fără perioade de tatonare. Aţâţaţi şi de războiul dintre conduceri, generat de plângerea Craiovei către FRF, depusă în legătură cu meciul dintre FCSB-Astra, privind încălcarea principiilor de integritate ale competiţiei din cauza împrumuturilor dintre cele două cluburi, jucătorii celor două echipe au început tare înca după primul fluier al arbitrului Ovidiu Haţegan. 

FCSB a avut nevoie de doar 8 minute pentru a deschide scorul. Junios Morais a pătruns pe partea dreaptă, a fost busculat de fundaşul advers, dar a reuşit totuşi să centreze pentru Hora, care a îndeplinit o simplă formalitate, cu latul, de la 5 metri de poartă. 

Craiova a egalat în minutul 23 prin Bancu. Fundaşul a transformat o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault făcut de Teixeira la Bărbuţ. La faza care a precedat acordarea loviturii de pedeapsă, craiovenii au lovit bara. 

FCSB a trecut iar în avantaj peste doar 7 minute. Planic a tras de la marginea careului, mingea a ricoşat din Fereira, iar Dennis Man a împins-o în poarta din câţiva metri.

În prelungirile primei reprize, Craiova a egalat a doua oară. Cicâldău a înscris cu capul, după o centrare de pe partea dreaptă, la o fază la care gazdele au reclamat fault în atac

Gnohere a închis tabela în minutul 71. Junior Morais a urcat spectaculos pe partea stanga, a reuşit o combinaţie de efect cu Coman, după care a centrat perfect pe linia careului mic, de unde Gnohere l-a învins cu capul pe Pigliacelli

În minutul 55, un gol marcat de Benzar a fost anulat eronat pentru ofsaid

În urma acestui rezultat, FCSB are 31 de puncte şi a urcat pe locul secund în clasament, la 5 în spatele liderului, CFR. Craiova a rămas cu 29 de puncte şi a picat pe poziţia a treia.

În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, Universitatea câştigând cu 2-1 la Craiova, iar FCSB cu 3-2 la Bucureşti.

FCSB: Balgradean - Benzar, Cristea, Planic, Morais - Pintilii, Filip - Man, Tanase, Teixeira - Hora. Rezerve: Vlad, Momcilovic, Nedelcu, Roman, Morutan, Coman, Gnohere Antrenor: Mihai Teja. 

U CRAIOVA: Pigliacelli - Donkor, Ferreira, Acka, Bancu - Mateiu, Cicaldau - Barbut, Mihaila, Draghici - Fortes. Rezerve: Popescu, Kelic, Briceag, Fedele, Bic, Nuno Rocha, Andrei Cristea Antrenor: Devis Mangia.

Meciul a fost urmărit de 21.178 spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite