Specie rară în fotbalului românesc: un patron şi-a lăudat echipa, deşi n-a câştigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Walter
Florian Walter

Liga I a înregistrat 31 de schimbări de antrenori în acest sezon şi aproape că nu există etapă în care efortul tehnicienilor şi cel al jucătorilor să nu fie minimalizat de câte un om care are impresia că poate spune orice, fiindcă are bani.

Petrolul n-a învins Steaua, însă, la final, patronul prahovenilor, Florin Walter, a ţinut să vadă şi dincolo de rezultat, remarcând atitudinea unei echipe care a dominat partida de pe „Arena Naţională“.

„Am jucat foarte bine, am avut ocazii foarte clare. A fost primul meci al nostru pe acest stadion şi cred că a fost o repetiţie foarte bună pentru finala cupei. Cred că echipa a început să ia din spiritul lui Cosmin Contra. N-a fost un 2-2 întâmplător. Am jucat deschis, un fotbal adevărat. Am avut şansa noastră să câştigăm, dar puteam să şi pierdem“, a declarat Florian Walter la Digi Sport.

Acesta a vorbit şi despre viitorul clubului: „Am crescut foarte mult în acest retur. Să sperăm că vom termina în primele trei şi că vom lua cupa ca să aducem un trofeu la Ploieşti încă din acest sezon. Eu zic că, anul viitor, putem să ne batem la titlul, dar nu putem spune de acum că vom câştiga campionatul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite