Slam-dunk pe nisip. Baschetul 3x3 ajunge pe litoral, la Constanţa Streetplay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetul 3x3 prinde tot mai mult în România
Baschetul 3x3 prinde tot mai mult în România

Aproape 300 de jucători s-au înscris în mai puţin de o oră la Superbet Constanţa Streetplay, a şaptea etapă din circuitul naţional Sport Arena Streetball şi unul dintre cele mai aşteptate turnee ale anului. Evenimentul va avea loc în zilele de 22 şi 23 iulie pe esplanada Perla Mamaia.

Baschetul 3x3 a devenit recent disciplină olimpică şi va fi inclus în programul ediţiei Tokyo 2020 a Jocurilor Olimpice. Sport Arena Streetball, împreună cu partenerii săi, printre care şi Asociaţia Terra Semper Fidelis şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa, au susţinut activ demersul Federaţiei Internaţionale de Baschet de a transforma baschetul 3x3 într-o disciplină olimpică.
Premii în valoare de peste 20.000 de lei îi aşteaptă pe participanţi la Superbet Constanţa Streetplay şi toţi jucătorii vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings.
Duelurile la categoria Open Masculin se vor da pentru marele premiu în bani în valoare de 4500 de lei. Şcoala Veche şi Rahova’s Finest, cele mai bune echipe de baschet 3x3 din România îşi vor continua duelul epic din circuitul naţional. Băieţii din Rahova au bifat trei succese până în prezent, dar Şcoala Veche a revenit spectaculos şi a câştigat la Tulcea Streetplay, primul turneu din zona Dobrogei. 
Cei mai buni dunkeri români Graţian Pintea şi Şerban Bălan, care s-au duelat în două rânduri anul acesta în circuitul naţional Sport Arena Streetball, îşi vor aduce talentul şi calităţile fizice şi la Mamaia, pentru a-i încânta pe toţi cei prezenţi.



Nu doar sportivii vor avea de câştigat la Superbet Constanţa Streetplay. Concursurile pentru spectatori vor face parte din programul ambelor zile şi în drum spre plajă sau spre destinaţiile de distracţie, fiecare trecător va avea ocazia să-şi demonstreze abilităţile pe terenul de baschet.
Trupe de dans şi de majorete din Constanţa vor anima pauzele dintre meciuri atât sâmbătă cât şi duminică.

Superbet Constanţa Streetplay este un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociaţia Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, Primăria Municipiului Constanţa şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Constanţa. Turneul este susţinut pe plan local de Samsung, Ciuc Radler, Stirom, Clubul Sportiv Athletic Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa, Alpromt, Fit Express, Hesperis Group, Ferma Stoian şi Radio Constanţa.
Circuitul naţional Sport Arena Streetball este susţinut de Superbet, Nike, Fitbit, Gatorade, Pegas, Ideal Board Games. Powered by Kiss FM.

baschet
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite