Simona Halep a vorbit despre conflictul pe care l-a avut la Madrid cu Irina Begu: „Nu sunt foarte bună prietenă cu ea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a eliminat-o pe Irina Begu
Simona Halep a eliminat-o pe Irina Begu

Simona Halep şi Irina Begu s-au întâlnit în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, unde au fost protagonistele unui moment nu tocmai elegant.

Între ele s-a creeat o tensiune, din cauza unor încurajări pe care Adrian Cruciat i le-a adresat Irinei şi pe care Simona le-a interpretat puţin răutăcios. La final, după ce a învins-o pe Begu, dar a pierdut setul al doilea cu 0-6, Halep a spus că i-a făcut colegei sale un cadou de Paşte. Simona a rupt acum tăcerea şi a clarificat situaţia, menţionând că a fost o glumă. 

"Eu nu sunt foarte bună prietena cu Irina Begu, dar nici nu ne-am certat. Suntem colege de tenis, nu am jignit-o cu nimic, doar am glumit când am fost întrebată de ce am pierdut setul doi la zero spunând că a fost un cadou de Paşte. Chiar a fost o glumă, nu am avut nimic cu Irina şi nu am jignit-o", a spus Halep, conform Sport.ro. 

Irina Begu şi Simona Halep sunt colege încă de la junioare, participând la multe turnee împreună, dar cu toate acestea există o răceală între ele.

Ce a păţit Serena Wlliams, la Roma, după ce a mâncat din hrana câinelui 

Simona Halep a anunţat ce va schimba în perspectiva Roland Garros.''E important să fac asta"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite