Simona Halep vine azi acasă. Fanii şi oficialii Federaţiei merg la aeroport. Ea va reveni pe teren peste două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După parcursul excepţional din America, unde a câştigat turneul de la Indian Wells şi a ajuns în semifinale la Miami Open, Simona Halep se întoarce în România.

Sosirea este anunţată pentru astăzi, în jurul orei 15.00, la aeroportul "Henri Coandă", unde o mulţime de fani, dar şi oficialii Federaţiei de tenis şi-au anunţat prezenţa.Zilele următoare, Simona va anunţa că nu participă la întâlnirea din FED Cup, contra Canadei, pentru că pe 8 aprilie trebuie anunţată echipa. 

Apoi, în continuare, după câteva zile de pauză, Simona Halep o să participe la trei turnee foarte importante pe zgură înainte de Roland Garros, acolo unde anul trecut a jucat finala. Va începe cu Stuttgart, programat în perioada 20-26 aprilie. Acolo va fi cap de serie 2, după Maria Sharapova, campioana ultimelor 3 ediţii ale competiţiei la care câtigătoarea pleacă acasă la volanul unui Porsche decapotabil… Cum anul trecut a fost eliminată în turul secund, competiţia germană reprezintă un bun prilej pentru Simona de a aduna ceva puncte în clasamentul mondial.

După aceea, va veni dublu Madrid – Roma. La Madrid, turneu care va avea loc în perioada 2-9 mai, ea este şi pe afiş, alături de Roger Federer. În Spania are de apărat finala jucată anul trecut contra Mariei Sharapova. Turneul de la Roma e în săptămâna imediat următoare, 11-17 mai. Şi această competiţie, la fel ca şi cea de la Stuttgart, e una care poate aduce puncte importante Simonei, pentru că anul trecut s-a retras înaintea optimilor de finală.

Apoi, sezonul de zgură se va încheia pentru Simona Halep la Roland Garros, turneul de Grand Slam unde e cotată cu şanse importante la cucerirea titlului şi care va avea loc în perioada 19 mai – 7 iunie.

S-a aflat cine e ultimul bărbat care a intrat în viaţa Simonei Halep 

Simona Halep a depăşit o importantă bornă financiară din câştiguri

Prima declaraţie a româncei după înfrângerea în faţa Serenei Williams

Statistica meciului Simona Halep - Serena williams

Declaraţie măgulitoare a Serenei Williams la adresa Simonei Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite