Simona Halep la US Open: victoria cu Azarenka, una divină. Ce moment a întors meciul în favoarea Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep e, în premieră, în semifinalele US Open, după un succes muncit în confruntarea cu Victoria Azarenka (Belarus, 20 WTA). Imediat după meci, ocupanta locului 2 WTA a făcut o dezvăluire pe teren.

Simona Halep a obţinut o victorie uriaşă după un meci colosal al cărui film îl puteţi vedea aici.

Chiar dacă a fost criticată şi ironizată de comentatori la televiziunea americană, după cum „Adevărul“ a relatat aici, constănţeanca a fost jovială după succesul obţinut în compania unei adversare pe care nu o învinsese în precedentele două încercări.

După calificarea în semifinale, Halep a acordat un interviu chiar pe terenul de joc.

Ce a spus?

„A fost un meci greu, de cel mai înalt nivel posibil. Era oarecum de aşteptat să ajungă la trei seturi. Sunt foarte bucuroasă că am câştigat. Nu ştiu de unde am găsit puterea de a tranşa jocul după întreruperea de 70 de minute. Am jucat cel mai bun tenis de care sunt capabilă în primul set. Apoi însă, ea a început să aibă lovituri tot mai puternice, m-a alergat pe tot terenul şi am obosit. Pauza cauzată de ploaie m-a ajutat, fiindcă eram obosită. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ploaie“, a spus românca.

Ea a avut şi o susţinătoare celebră în tribunele arenei „Arthur Ashe“: „Perfect 10! Îţi mulţumesc Nadia că ai venit. Sper că ţi-a plăcut meciul. A fost o zi perfectă pentru noi“.

Halep n-a uitat nici de galeria formată din români care a încurajat-o frenetic: „A fost ca şi cum jucam acasă. Auzeam într-una SI-MO-NA! Această scandare îmi dă putere. Vă mulţumesc“.

Ocupanta locului 2 WTA s-a referit şi la următorul joc, cel cu Flavia Pennetta (Italia, 26 WTA): „O cunosc, mai ales că am şi jucat cu ea în acest an. Trebuie să lupt pentru fiecare minge de parca e ultima. Mă aştept la un meci greu, dar pot să fiu puternică pentru încă o zi“.

CTP, comentariu de excepţie după meciul Simonei Halep: "I-aş pupa adidaşii!"

Simona Halep a mărturisit că a avut un moment în care îşi pierduse speranţa: "Am crezut că anul s-a terminat pentru mine"

Simona Halep ştie unde face diferenţa faţă de celelalte jucătoare: "Părinţii mi-au dat asta"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite