Cristian Tudor Popescu, după victoria uriaşă a Simona Halep în faţa Viktoriei Azarenka: "I-aş pupa adidaşii!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Simona Halep s-a calificat în semifinelele turneuluid e la US Open după o victorie fantastică în faţa bielorusei Viktoria Azarenka, de care a trecut în trei seturi.

Victoria şi mai ales evoluţia Simonei Halep i-au prilejuit lui Cristian Tudor Popescu un comentariu de excepţie, pe contul său de facebook.. 

"Miezul de stea!

Doamne, cât de dragă îmi e fata asta! O mai critic când cred că e nevoie, dar pentru noaptea asta i-aş pupa adidaşii! 
Ce privire a avut la schimbul ucigaş, „ruletă rusească”, cu care a făcut break la 3-3! „Căpcăuna” Vica s-a îndoit pur şi simplu sub forţa şi hotărârea care izbucneau de dincolo de fileu. 
La 5-4, când mă suisem în picioare pe scaun şi Simona servea pentru meci, Azarenka a trimis un retur la limită. Mangusta a cerut probă video, apoi s-a uitat cu atenţie la urmă şi i-a făcut semn Marianei Alves că anulează solicitarea. Totul cu un calm de dispecer de zbor într-un turn de control! Mesajul transmis Azarenkăi era apăsat: îmi păstrez challenge-ul, pentru că pot să şi pierd ghemul ăsta, dar o să lupt cu tine oricât e nevoie şi tot te bat!
Vă rog să mă credeţi, în clipa aceea am ştiut că orice s-ar întâmpla, va câştiga. Pentru că i se vedea miezul de stea! Miezul reactorului nuclear Simona Halep!
Am trăit cel mai bun meci din cariera de până acum a Simonei. Peste victoria la Serena Williams de anul trecut, la Singapore. Pentru că, pe lângă lovituri extraordinare, Simona are acum maturitate în joc, consecvenţă tactică, viziune a meciului. 
E o şansă uriaşă faptul că valorosul Darren Cahill, cu priceperea şi felul lui de a fi care îi generează încredere, a rămas alături de Simona, câştigând şi el partida cu „fostul” Wim Fissette. 
Aşa cum ştiţi, nu-mi place să fac pronosticuri. Dar acum, nu pot să nu vă spun ce simt, oricât mi-ar plăcea Flavia Pennetta ca jucătoare şi ca femeie: în saltul ei către The Great Real Grand Slam, Serena va da din nou peste Simona!"

Simona Halep a mărturisit că a avut un moment în care îşi pierduse speranţa: "Am crezut că anul s-a terminat pentru mine"

Simona Halep ştie unde face diferenţa faţă de celelalte jucătoare: "Părinţii mi-au dat asta"

*Simona Halep la US Open: românca a fost criticată şi luată la mişto. Ce i s-a reproşat la televiziunea americană

*Simona Halep la US Open: facem noapte albă alături de o eroină. Când va juca românca pentru un loc în finală

*Simona Halep la US Open: victoria cu Azarenka, una divină. Ce moment a întors meciul în favoarea Simonei
----------------------

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite