Simona Halep a mărturisit că a avut un moment când îşi pierduse speranţa: "Am crezut că anul s-a terminat pentru mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca pentru un loc în finala de US Open, după o victorie fantastică în faţa Viktoriei Azarenka, care a arătat din nou clasa jucătoarei noastre.

Aflată acum pe val, Simona Halep a mărturisit la conferinţa de presă de după meci că a avut un moment extrem de greu anula acesta. "După Wimbledon mă gândeam că anul s-a terminat pentru mine. Nu puteam câştiga un meci. Aşa că am luat presiunea de pe mine. Am mers acasă, m-am relaxat. Nu am atins racheta aproape 4 săptămâni. Am vrut să mă rup de tenis,de meciuri. Nu vroiam decât să revin cu plăcerea de a juca. De aceea am şi jucat dublu mixt aici, pentru a mă distra şi a regăsi plăcerea disputării meciurilor oficiale. Iar după ce am pierdut la Wilmbledon m-am gândit că acela e cel mai rău lucru. Nu poate exista ceva mai rău decât să pierzi în primul tur la un Grand Slam", a spus ea.

 Simona a ţinut să-i mulţumească Nadiei Comăneci pentru prezenţa şi încurajările de la meci. "Nadia e o mare campioană. E perfectă, e de nota 10, primul 10. Să ai o mare campioană în lojă îţi dă putere, pentru că ea apreciază ce fac. Ea mă susţine. Am auzit-o de câteva ori strigându-mi Hai Simona. A fost minunat şi vreau cu adevărat să îi mulţumesc că a venit. Mi-a spus că va veni şi la semifinală. E perfect”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite