Simona Halep la Toronto: eşec categoric suferit de românca după 42 de zile de pauză. Cât a rezistat pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a debutat, marţi, la Rogers Cup, primul turneu care marchează pregătirile ei pentru US Open (31 august - 13 septembrie). Din păcate, startul a fost unul complet ratat de jucătoarea din România.

Simona Halep va debuta, miercuri, la simplu, la Rogers Cup, acolo unde va avea o misiune facilă, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Până atunci însă, constănţeanca de 23 de ani şi-a făcut încălzirea pe hard la proba de dublu, alături de rusoaica Daria Gavrilova. Perechea româno-rusească a fost zdrobită însă, în turul I, de cuplul Darija Jurak - Raquel Kops-Jones (Croaţia - SUA), scor 2-6, 3-6. Halep şi partenera ei au rezistat doar 70 de minute pe teren, primul set fiind pierdut în 30 de minute, iar cel de al doilea în 40 de minute.

Aceasta a fost prima apariţie oficială a Simonei pe terenul de tenis, după eliminarea suferită în turul I, la Wimbledon, la 30 iunie.

Simona Halep şi-a făcut un obicei din a juca şi la turneele de dublu, într-o încercare de a se obişnui cu suprafeţele de joc, înainte de a debuta în probele de simplu.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite