Simona Halep la Singapore: o super campioană o vede favorită pe româncă la câştigarea turneului! Ce sfaturi i-a dat ca să treacă de Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep o va întâlni astăzi pe Maria Şarapova, a doua partidă din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. Meciul e de la 13.30, în direct pe DigiSport şi DolceSport.

Superstarul tenisului feminin Martina Navratilova a fost întrebată de jurnalişti pe cine vede favorită la câştigarea Turneului Campioanelor din acest an: "Cu suprafaţa de joc fiind atât de puţin rapidă şi cu o Simona Halep jucând atât de bine cum o face, cred că acesta va fi turneul care cu adevărat îi va salva anul. Pe ea o vad favorită", a spus Navratilova, de 18 ori câştigătoare a unui Grand Slam şi de 8 ori victorioasă la Turneul Campioanelor.

Navaratilova, 59 de ani, a vorbit despre meciul de azi dintre Simona şi Şarapova: "Halep a încercat să fie tot mai agresivă pe parcursul acestui an şi i-a ieşit de cîteva ori. Cu Şarapova, trebuie să rămână în defensivă atunci când jocul o cere, dar trebuie să şi intre în teren şi să nu o lase pe Şarapova să dicteze punctele. Maria va începe să joace din ce în ce mai bine, acum că şi-a rezolvat problemele medicale. De aceea, cred că Simona trebuie să o scoată din zona de confort şi să joace aprope de linia din spate", a mai spus Navratilova. 

5 motive să credem în prima victorie cu Şarapova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite