Simona Halep şi-a aflat adversarele din turneul de la Toronto. Jucătoarea noastră are un culoar dificil spre finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a devenit cap de serie numărul 2 la turneul de la Toronto după ce Maria Şarapova a anunţat că nu poate participa.

s-a stabilit şi tabloul principal al turneului care se va desfăşura de luni încolo. Simona Halep, care a fost desemnată cap de serie 2 din motivul prezentat mai sus, al absenţei Mariei Şarapova, are primul tur liber, ca toate favoritele 1-8. 

În turul secund, ea va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre Caroline Garcia (Franţa) şi Jelena Jankovic (Serbia). 

Apoi, în turul 3, cel mai probabil ar putea juca împotriva nemţoaicei Angelique Kerber, cap de serie 13, care tocmai s-a calificat în semifinale la Stanford. 

În sferturi ar veni la rând favorita 6, Agnieszka Radwanska, iar în semifinale am putea avea un meci direct pentru locul 3 mondial, contra Petrei Kvitova, favorita 3 a turneului. Aceasta ar urma să joace în sferturi cu Garbine Muguruza, cap de serie 8, o altă jucătoare periculoasă. 

În fine, finala ar urma să fie, într-un scenariu ideal, contra Serenei Williams, cea cu care se bate de la distanţă pentru titlul de cea mai bună jucătoare pe hard a anului 2015.

Pe tabloul principal de la Toronto a fost acceptată direct şi Irina Begu. Numărul 29 mondial, aceasta va juca în primul tur contra unei jucătoare venite din calificări. În turul secund Irina va juca împotriva favoritei 5, Ana Ivanovic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite