Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Cincinnati, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe australianca Daria Gavrilova, locul 47 WTA, jucătoare venită din calificări.

Cele două jucătoare s-au întâlnit ultima dată, luna trecută, în turul al doilea al turneului de la Montreal, când Halep a câştigat cu 6-2, 6-3. Anterior, ele au jucat de două ori, obţinând o victorie fiecare.

Aceasta a fost a 12-a victorie consecutivă pentru Simona Halep şi a 35-a din acest an. În faza următoare, Halep va juca împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, care a trecut de britanica Johanna Konta, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 10, în trei seturi.

Partida va avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 2.00, şi va fi transmisă de DolceSport. 

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 58.390 de dolari şi cu 190 de puncte WTA. La ediţia precedentă a turneului de la Cincinnati, Halep a jucat finala, pierdută în faţa Serenei Williams, care nu participă la competiţia din acest an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite