Simona Halep, reacţie fabuloasă când a fost întrebată dacă are de gând să se mute vreodată din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep pe stradela Vântului din Constanţa Sursa Facebook Simona Halep

Înaintea meciului din optimile de finală de la Indian Wells, cu Marketa Vondrousova, Simona Halep a fost chestionată despre varianta de a alege să se mute în altă ţară.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Indian Wells, Simona Halep a avut o reacţie tranşantă la întrebarea dacă s-a gândit, pentru a beneficia de înlesniri fiscale, să locuiască în altă ţară decât în România.

"Simt că aparţin acelui loc şi întotdeauna mă întorc cu plăcere în România. De fiecare dată când simt nevoia să-mi încarc bateriile mă întorc în Romania. Am familia, am rudele si prietenii. Oamenii fac România mai bună! Nici măcar nu mă pot gândi ca aş putea părăsi ţara. M-am născut acolo, iar asta este ceva pozitiv pentru mine. Am succes în tenis fără să avem un sistem în spate, iar asta mă face să mă simt şi mai puternică. În plus, atmosfera din ţară e specială", a spus Simona la conferinta de presă, citată de ziare.com.

Partida Simonei cu Vondrouska este programată a doua, pe Terenul 2, şi va începe în jurul orei 22:00 (ora României). Înainte, se va desfăşura întâlnirea de pe tabloul masculin dintre Kei Nishikori şi Hubert Hurkacz.

Cele două jucătoare nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Dacă trece şi de Vondrousova, Simona va juca în sferturi cu învingătoarea din partida Elina Svitolina - Asleigh Barty. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite