Simona Halep, meci foarte greu în debutul turneului de la Birmingham. Irina Begu şi-a aflat şi ea adversara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep revine în competiţiile WTA după trei săptămâni de pauză şi va juca la Birmingham, un turneu care se desfăşoară pe iarbă.

Azi a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al turneului WTA de la Birmingham, acolo unde vom fi reprezentaţi de Simona Halep dar şi de Irina Begu.

Cap de serie numărul 3, Simona Halep a picat în jumătatea inferioară a tabloului şi va debuta contra cehoaicei Lucie Safarova. Aceasta este momentan pe locul 29 în lume, dar  a început anul pe poziţia a 11-a. Ea nu şi-a revenit complet după o accidentare care a chinuit-o serios. Scorul întâlnirolor directe dintre Halep şi Safarova este 4-4.

În optimi, Simona ar urma să joace contra învingătoarei meciului dintre Pavlyuchenkova şi Ostapenko, în vreme ce în sferturi adversară ar trebui să-i fie, dacă se vor respecta calculele hârtiei, favorita 7, Madison Keys. În semifinale, Simona ar urma să joace împotriva nemţoaicei Angelique Kerber sau a ibericei Carla Suarez Navarro.

Irina Begu a fost poziţionată pe partea superioară a tabloului şi va începe cu un meci tare: contra favoritei 4, Belinda Bencic. În optimi, Irina ar urma să joace contra învingătoarei meciului dintre Lesia tsurenko şi o jucătoare venită din calificări, în vreme ce în sferturi ar putea juca, dacă se vor respecta calculele, contra favoritei 8, Karolina Pliskova. Semifinala ar fi jucată împotriva învingătoarei meciului dintre principala favorită, Agnieszka Radwanska, şi Petra Kvitova, cap de serie 5. Evident, dacă vor ajunge acolo. 

Turneul începe luni şi va fi transmis în România de Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite