Simona Halep: „Jocul meu e din ce în ce mai bun“. Pe cine va întâlni românca în sferturile turneului de la Shenzen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AFP
Simona Halep FOTO AFP

Simona Halep s-a alăturat Petrei Kvitova în sferturile de finală ale turneului de la Shenzen (China), după o victorie în 61 de minute cu rusoaica Natalia Vikhlyantseva.

Simona Halep nu a avut emoţii în faţa numărului 584 WTA, câştigând cu un lejer 6-2, 6-2. Chiar şi-aşa, SImona a declarat după meci că "'nu a fost foarte uşor pentru că Natalia e o jucătoare bună, care are un serviciu excelent". 

"Sunt fericită că am jucat mai bine decât în primul tur. Simt că jocul meu e din ce în ce mai bun cu fiecare zi. Vreau să văd cât pot să avansez, pentru că e un turneu în care mă simt foarte bine", a mai spus Halep.

În sferturile de finală ale Shenzen Open, Simona o va întâlni pe Aleksandra Krunici, din Serbia, care a făcut o adevărată minune pentru a ajunge în această fază. Condusă cu 6-3 şi 5-2 de Anna Schmiedlova, din Slovacia, ea a reuşit să câştige la tiebreak setul doi şi să-şi adjudece decisivul cu 6-1.

În setul doi, Krunici a salvat şase mingi de meci. La 5-4, pe serviciul Annei, şi la 6-5, când Schmiedlova a condus cu 40-0!

Aleksandra Krunici are 21 de ani, este din Serbia şi ocupă locul 84 WTA. 

Simona Halep şi Petra Kvitova (locurile 3 şi 4 WTA) sunt favorite la calificarea în finala turneului de la Shenzen. 

Halep Shezhen turte chinezesti FOTO shenzhenopentennis com
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite