Simona Halep va începe anul fără antrenor. „O decizie riscantă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va aborda startul sezonului fără un antrenor în lojă.  Cu problemele medicale de la spate, românca se teme să îşi ia un angajament serios.

Simona Halep nu a ales încă un nume cu greutate care să îi stea alături în sezonul viitor, iar liderul mondial a confirmat că va începe anul fără antrenor. „Vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi“, a declarat ea înainte de a-şi lua zborul spre Austria, în vacanţa de iarnă.

În spatele deciziei Simonei sunt două argumente serioase: unul  - că nu a găsit pe cineva în care să aibă încredere totală şi al doilea pentru că se teme că problemele la spate o vor împiedica să îşi ia un angajament serios în faţa cuiva. „Mă simt bine, am jucat de două-trei ori , nu am avut dureri, dar nu am evoluat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri", a mai spus Halep. Aşadar, şi în mintea ei există îndoieli în privinţa stării de sănătate şi semne de întrebare despre cum va reacţiona spatele atunci când este supus ritmului susţinut de joc. Cu aceste nelămuriri în minte, Simona şi-a dat seama că nu are rost să semneze un contract cu un antrenor nou.

Decizia de a lua startul sezonului fără un antrenor în lojă e una riscantă, au scris jurnaliştii de la Tennis Italiano. „Nu se întâmplă des ca un număr unu mondial să rămână fără antrenor. Pregătiţi-vă! 2019 va începe cu Simona Halep care va trebui să se gestioneze singură. Alegerea lui Halep este una riscantă. Prezenţa unui antrenor, la un anumit nivel, pare esenţială. Sunt puţini jucători care nu au antrenor din propria inţiativă. Cel mai cunoscut caz este cel al lui Nick Kyrgios“, se aminteşte în articolul respectiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite