Simona Halep şi Horia Tecău servesc pentru copii de Moş Nicolae la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona şi Horia vor servi pentru viitorul tenisului românesc în cadrulevenimentului Kids’ Day, care se va desfăşura sâmbătă, 6 Decembrie 2014, între orele 11:00 şi 15:00, la Tenis Club IDU din Mamaia.

 Kids’ Day este o poveste scurtă, dar fără sfârşit. A început în 2012, la Bucureşti, când Sorana Cîrstea, Horia Tecău şi Victor Hănescu au schimbat mingi cu <<rachetele>> viitorului. A continuat anul trecut, la Constanţa, când 250 de copii şiau
întâlnit eroii: Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Horia Tecău. În 2014… povestea merge mai departe, la fel şi tenisul!
Într-o lume în care timpul aleargă mai repede decât realitatea, Simona Halep şi Horia Tecău vor face imposibilul posibil. Cei doi participanţi la Turneul Campionilor din circuitele WTA, respectiv ATP vor opri timpul în favoarea copiilor. Adepţi ai mottoului
”servit” de legendarul tenisman american John McEnroe – ”Voi lăsa racheta să vorbească” -, Simona şi Horia îţi vor arăta că tenisul s-a născut din pasiune şi se joacă doar cu pasiune.
”Copiii au nevoie de cadouri. Să joc tenis cu ei este felul meu de a-i bucura. Sper ca, peste ani, din ghetuţele lui Moş Nicolae să iasă campioni de tenis. Am avut un sezon greu. Va urma altul şi mai dificil. O pauză, la un tenis cu copiii, este ideal”, a declarat Simona Halep.
”Trebuie să începem cu începutul. Avem nevoie de copii pentru a începe să jucăm tenis. Evenimentul Kids’ Day a fost gândit ca un Big Bang. Promovarea tenisului este primordială. Trebuie să-i inspirăm pe copii. Tenisul românesc are nevoie de campioni. Nu se va întâmpla peste noapte, va dura mulţi ani”, a declarat Horia Tecău.
Aflată în Statele Unite, unde se recuperează după accidentarea suferită la umăr, Sorana Cîrstea a declarat: ” Îmi pare rău că ratez întâlnirea cu cei mici. Sunt însă alături de ei şi voi fi mereu. Să nu uite că în tenis poţi pierde un punct, dar ai şansa punctului următor. Ştiu că Simona şi Horia vor face o treabă minunată de Moş Nicolae. Copii, jucaţi tenis!”.
Kids’ Day se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, accesul fiind gratuit. La eveniment vor participa 350 de copii, care se vor putea înscrie pe site-ul www.kidsday.ro .

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite