Simona Halep la Guangzhou: victorie de încălzire după US Open. Cum s-a comportat românca pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

La 11 zile după ce a părăsit US Open în semifinale, fiind învinsă de Flavia Pennetta, Simona Halep a revenit pe hard, de această dată în primul dintre cele patru turnee pe care le va juca până la finalul sezonului în Asia.

Simona Halep şi-a început aventura în Asia, învingând în turul I, la Guangzhou, turneu de categorie Internaţional, cu premii totale de 250.000 de dolari.

Ocupanta locului 2 WTA a trecut de Petra Martici (Croaţia, 128 WTA), scor 6-4, 6-2. Chiar dacă s-a impus în două seturi, Halep n-a avut un meci tocmai uşor, dovadă şi faptul că duelul s-a decis după o oră şi 30 de minute. Mai mult, în primul set, egalitatea s-a păstrat până la 4-4, după care Simona a izbutit break-ul şi apoi şi-a adjudecat setul.

Aceasta a fost a doua întâlnire între Halep şi Martici, prima fiind câştigată de jucătoarea din Croaţia, în 2011, pe hard-ul din Copenhaga. Atunci, Martici s-a impus cu 6-3, 5-7, 7-5.

Halep o va întâlni pe Timea Babos (Ungaria, 75 WTA) în turul II, la Guangzhou. Cele două jucătoare s-au întâlnit de două ori până acum:

2013 Budapesta: Victorie Halep 7-5, 6-1
2014 Fed Cup: Victorie Babos 1-6, 7-5, 6-3

CITEŞTE ŞI:

*Simona Halep la Guangzhou: s-a stabilit când se va juca meciul din optimi cu unguroaica Timea Babos

*Simona Halep la Guangzhou: românca a dezvăluit ce a chinuit-o cel mai mult în primul ei meci de după US Open

*Monica Niculescu, meci de ţinut minte pentru restul carierei: cât a stat pe teren, în turul I, la Guangzhou

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite