Simona Halep a fost nominalizată pentru titlul de jucătoarea anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea româncă de tenis, Simona Halep, a fost de curând nominalizată la titlul de „cea mai bună jucătoare a anului” de către Federaţia Internaţională de Tenis (WTA), fanii având ocazia să o voteze chiar pe site-ul organizaţiei.

Concurentele Simonei Halep sunt Maria Şarapova, Ana Ivanovici, Petra Kvitova, Na Li şi Serena Williams, câştigătoarea celui mai recent concurs de acest tip.

Fanii jucătoarei românce au posibilitatea să o voteze pe Simona Halep chiar pe site-ul WTA până joi, 20 noiembrie, la ora 23.59.

Câştigătoarea urmează să fie aleasă pe data de 21 noiembrie în urma voturilor exprimate de fani, cât şi de reprezentanţii mass-media.

Simona Halep, locul 3 mondial, are în palmares opt titluri WTA, în acest an reuşind să se impună în turneul de la Doha, precum şi în cel de la Bucureşti.

De asemenea, anul acesta, Simona Halep a ajuns în finala de la Roland Garros, Madrid, precum şi la Turneul Campioanelor. Tot în 2014, Simona Halep s-a calificat până în semifinalele de la Indian Wells şi de la Wimbledon, unde a fost învinsă de jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard.

Numărul 1 mondial, Serena Williams, s-a impus în acest an la turneele Miami, Brisbane, Roma, Stanford, US Open, Cincinnati cât şi la Turneul Campioanelor.

Jucătoarea Maria Şarapova, locul doi mondial, a câştigat în 2014 turneele de la Madrid, Stuttgart, Roland Garros şi Beijing.


Citeşte şi:

Ofertă inedită la o licitaţie: Câştigătorul va juca tenis cu Simona Halep

Popularitatea şi faima Simonei Halep au explodat în ultimul an, în care sportiva din Constanţa, a urcat pănă le locul trei mondial.

Halep se relaxează printre milionari. A ales o destinaţie inedită de vacanţă

Simona Halep a încheiat un an perfect pentru ea şi a decis să-şi ia o vacanţă binemeritată, în care să-şi încarce bateriile pentru 2015.

Americanii o critică pe Halep pentru că a renunţat la colaborarea cu Wim Fissette: „Este imposibil de antrenat?!“

Simona Halep a decis să renunţe la colaborarea cu belgianul Wim Fissette, deşi cu el antrenor a reuşit să ajungă până pe locul 3 mondial. Americanii nu înţeleg decizia româncei, pe care o suspectează că "este greu de antrenat".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite