Simona Halep a dezvăluit secretul revenirii la o formă sportivă mai bună.  „În fiecare zi am făcut asta şi a fost bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a obţinut la Indian Wells cel mai bun rezultat al ei, calificându-se în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Serena Williams.

Vestea bună este că Simona a arătat o revenire de formă, după ce dezamăgise  al primele turnee ale anului, unde a pierdut meciuri în faţa unor adversare mult mai slab cotate. După înfrângerea cu Serena Williams, Halep a explicat cum a reuşit să facă această schimbare. 

" În ultima perioadă am făcut multe lucruri distractive în afara terenului. Am fost la surf, la show-uri în Las Vegas, am zburat cu elicopterul deasupra Marelui Canion, am încercat să mă detaşez de tenis. În fiecare zi am făcut asta! Înainte eram prea concentrată pe rezultate şi această presiune mă făcea să greşesc. Acum am schimbat şi a fost bine. De aceea am jucat bine şi sper ca pe viitor să o fac şi mai bine", a spus Simona Halep.

Ea va participa săptămâna viitoare la turneul de la Miami, care e de aceeaşi anvergură cu cel de la Indian Wells. Până atunci însă, Halep şi-a luat două zile libere, pe care le va petrece în compania staffului său şi a prietenilor aflaţi în America, printre care se numără şi cântăreţul Smiley, cel care a susţinut-o frenetic din tribune la Indian Wells.

Vezi AICI ce crede Darren Cahill despre evoluţia Simonei Halep la Indian Wells şi despre serena Williams

Rezultat incredibil în ultimul sfert de finală de la Indian Wells

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite