Simona Halep, declaraţii neaşteptate: „În România, toată lumea vrea un singur lucru. Încerc să nu mă gândesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va debuta miercuri la turneul de la Dubai, însă până atunci a acordat câteva declaraţii interesante pentru siteul oficial al turneului.

În timpul unei vizite la Garden Glow, ultima mare atracţie a Dubaiului, Simona şi-a făcut timp pentru un scurt interviu. Jucătoarea noastră e oarecum nemulţumită de pretenţiile publicului din România, care îi cere să adune cât mai multe victorii. 

"În ţara mea toată lumea îmi spune că trebuie să câştig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt o fată normală şi o jucătoare normală. Am suişuri şi coborâşuri. Pot să câştig un meci mare, pot să pierd unul mai puţin important. Vreau doar să joc cu toată puterea, plină de gânduri pozitive. Încerc să nu mă gândesc la ce zice lumea despre rezultatele mele sau despre tenisul pe care-l practic", a declarat Halep, care va concura pentru cincea oară în turneul WTA Premier de la Dubai.

„Am învăţat multe lucruri. Am învăţat cum să joc fără presiune când trebuie să apăr ceva, să apăr puncte sau titlul câştigat. Şi am învăţat că dacă sunt relaxată şi mă bucur de ceea ce fac, asta mă ajută să mă concentrez mai bine şi pot să câştig meciuri grele. În 2014 am jucat bine, dar în 2015 am făcut multe îmbunătăţiri în jocul meu, dar şi în viaţa mea, şi în acest moment sunt destul de solidă şi de încrezătoare în jocul meu", a adăugat jucătoarea.

Simona îşi va afla azi adversara din turul al doilea al turneului de la Dubai, în urma confruntării dintre Ana Ivanovici şi Daria Gavrilova. Halep va juca miercuri la turneul pe care l-a câştigat anul trecut, avînd presiunea obţinerii unui rezultat similar, pentru a nu aluneca din clasamentul WTA. 

FOTO Tenismene de top în pictoriale sexy. Ce crede Simona Halep despre o posibilă apariţie "incendiară"

Turneul de la Dubai: ce meci o aşteaptă pe Halep! 

Simona vinde cu 89.000 de euro o maşină pe care a primit-o gratis

O colegă de circuit a Simonei Halep, fost lider WTA, s-a dezbrăcat complet FOTO şi VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite