Simona Halep a ajuns la Singapore: „Simt că nivelul meu este foarte ridicat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi-a analizat evoluţia din acest an şi a ajuns la concluzia că, după un start dificil, jocul său s-a îmbunătăţit foarte mult, aşa că prezenţa ei pentru a treia oară consecutiv la Turneul Campioanelor este una meritată.

"Simt de la antrenamente că nivelul meu este foarte ridicat. Bineînţeles nu ştii niciodată când intri pe teren şi joci împotriva unei adversare dificile, dar sunt încrezătoare că jocul este în mâinile mele. La începutul anului mi-era foarte dificil să gândesc aşa. După Madrid am jucat foarte bine. Am pierdut câteva meciuri împotriva Serenei şi cu Kerber în ultimele trei-patru luni. Aşa că, da, mă simt bine, simt că merit să fiu acolo. Nu am câştigat un Grand Slam încă, dar am jucat bine la turneele mari", a declarat Halep, pentru WTA Insider.

Jucătoarea română a afirmat că, în prima parte a anului, nu credea că mai poate ajunge la Singapore.

"La începutul anului, primele patru luni au fost dificile pentru mine. Nu ştiam dacă pot juca în acest an deoarece eram foarte bolnavă şi nu puteam evolua 15 minute pe teren. Aveam infecţii. Am câştigat la Madrid şi apoi m-am gândit că era o şansă să merg la Singapore, dar nu am crezut până la US Open că mă pot califica. Mi-am spus că am o şansă, dar nu am crezut sută la sută că o să pot merge acolo. Aşa că sunt foarte bucuroasă că pot juca acolo pentru al treilea an consecutiv", a spus ea.

Simona Halep, locul 4 WTA, va participa pentru a treia oară consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, competiţie care reuneşte cele mai bune jucătoare din acest an şi care începe duminică.

În 2014, Halep a ajuns până în finala Turneului Campioanelor, fiind învinsă de Serena Williams, după ce reuşise să o învingă pe aceasta în faza grupelor. Anul trecut, Simona Halep nu a reuşit să treacă de grupe, terminând pe poziţia a treia cu o victorie şi două înfrângeri, aminte;te news.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite