Simona Halep este a treia sportivă calificată oficial la Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este a treia sportivă calificată oficial la Turneul Campioanelor, competiţie care va avea loc între 20 şi 26 octombrie la Singapore.

Turneul este dotat cu premii de 6,5 milioane de euro şi reuneşte la start cele mai bune opt jucătoare ale anului în curs. Pănă acum şi-au câştigat dreptul de a juca acolo Serena Williams şi Maria Şarapova, plus Simona Halep.Tragerea la sorţi va avea loc pe 18 octombrie, iar turneul propriu-zis se va desfăşura între 20-26 octombrie.

A treia româncă din istorie

Formatul competiţiei este pe grupe: cele opt calificate sunt împărţite în două grupe a câte patru. Fiecare joacă cu fiecare, iar primele două clasate se califică în semifinale, unde locul 1 din Grupa A întâlneşte locul 2 din Grupa B, iar locul 1 din Grupa B joacă împotriva locului 2 din Grupa A. Simona Halep, despre care s-a spus că a avut o relaţie cu antrenorul ei, este a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea şi a 144-a jucătoare care intră în concurs la această competiţie. "Este un vis care mi s-a împlinit. Sunt foarte fericită", a declarat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite