Serena Williams pune piciorul în prag în scandalul momentului: „Tăcerea mea ar fi o trădare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams a lăsat un comentariu acid pe reţelele de socialziare în legătură cu unul dintre cele mai fierbinţi subiecte din SUA.

Serena Williams ia atitudine în legătură cu brutalitatea poliţiei americane faţă de persoanele de culoare. "Nu o să tac", a scris ea pe facebook în finalul unui comentariu care a stârnit deja multă vâlvă:

"Azi l-am rugat pe nepotul meu de 18 ani (ca să fim clari, e negru), să mă ducă cu maşina la întâlniri, ca să pot să lucrez pe telefon. În depărtare, am văzut un poliţist pe marginea drumului. Apoi mi-am amintit de acel film oribil, în care un poliţist îl împuşcă pe prietenul unei femei. Toate astea mi-au trecut prin minte într-o fracţiune de secudă. Regretam deja că nu eram eu la volan. Nu mi-aş fi iertat niciodată dacă se întâmpla ceva cu nepotul meu. E atât de inocent. Aşa erau şi ceilalţi.

Cred cu tărie că nu toată lumea e la fel, însă cei ignoranţi, needucaţi şi insensibili afectează viaţa a milioane de oameni prin acţiunile lor. 

De ce trebuie să mă gândesc la asta în 2016? N-am trecut deja prin atâta, n-am deschis atâtea uşi, n-am produs un impact asupra a miliarde de vieţi? Se pare că nu e de ajuns şi că lupta merge mai departe. Cum spunea doctorul Marhin Luther King, în anumite momente tăcerea e trădare". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite