Serena Williams, la un pas de moarte. Americanca a povestit cumpăna pe care a depăşit-o în urmă cu puţin timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams lipseşte de pe terenul de tenis de mai mult de an, dar puţină lume ştie că americanca a fost la un pas de moarte în această perioadă.

Serena a povestit pentru BBC experienţa pe care a trăit-o când a născut-o pe fiica sa, Olympia. 

”Aproape că am murit născând-o pe fiica mea. Rana operaţiei de cezariană s-a deschis din cauza tuşitului intens pe care îl aveam din cauza problemelor pulmonare. M-am întors pe masa de operaţie, unde doctorii au găsit un hematom uriaş, o bilă de sânge coagulat în abdomenul meu. Apoi m-am reîntors în sala de operaţie pentru a fi supusă la o procedură care previne cheagurile de sânge să-mi ajungă în plămâni”, a povestit Serena Williams.

Sportiva susţine că a fost norocoasă că a primit o asemenea îngrijire medicală, şansă pe care alţii nu o au.”Potrivit Centrelor pentru Controlul Bolilor şi Prevenţiei, este de trei ori mai favorabil ca femeile de culoare din SUA să moară în timpul naşterii! Dar asta nu este doar o provocare în SUA! În jurul lumii mii de femei se chinuie să dea naştere. Şi când au parte de naşteri complicate, ca a mea, de obicei nu se găsesc medicamente, condiţii sau doctori care să le salveze”, a mai adăugat tenismena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite