Serena, abandonată de iubitul ei? Ce a făcut omul care ar fi lăsat-o însărcinată şi cum se „tratează“ ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena şi Patrick au fost văzuţi împreună în luna septembrie
Serena şi Patrick au fost văzuţi împreună în luna septembrie

Jucătoarea numărul 1 din lume va reveni pe teren la Open-ul suedez, la 14 iulie. Până atunci, se reface în tăcere, a ignorat zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată, dar a postat o fotografie pe contul ei de Instagram.

Serena Williams n-a mai jucat un meci de şapte zile, de când şi-a abandonat partida de dublu de la Wimbledon, însă se află sub lupa jurnaliştilor. Toată lumea încearcă să desluşească misterul compartamentului ei ciudat de la Londra, atunci când a fost dezorientată şi abia s-a ţinut pe picioare.

Iniţial, s-a spus că a fost beată sau drogată. Apoi, „Bild“ a înaintat scenariul potrivit căruia americanca a fost lăsată însărcinată de antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou, motiv pentru care s-a simţit rău la Londra. Cei de la fashionnstyle.com au preluat acest zvon şi l-au dezvoltat.

Ar fi împreună din septemebrie

Potrivit sursei citate, Serena şi Patrick formează un cuplu din septembrie 2013, atunci când au fost văzuţi plimbându-se pe străzile Parisului, acolo unde jucătoarea de tenis deţine o casă. După acest episod, Mouratoglou şi-a umplut pagina de Facebook cu poze cu ea şi cu Serena împreună. 

Francezul a dispărut

Patrick a fost foarte activ pe Facebook până cu două zile înainte ca Serena să fie eliminată, la simplu, de la Wimbledon. Apoi, când americanca a fost eliminată şi la dublu, în condiţii bizare, el a fost căutat intens de ziarişti. A răspuns la întrebările primite printr-un singur SMS: „N-am mai văzut-o pe Serena de două zile“. De atunci, Mouratoglou n-a mai dat niciun semn, nici măcar pe Facebook, acolo unde ultima sa postare datează de la 25 iunie.

Serena se „tratează“ prin shopping

Spre deosebire de presupusul său iubit, Williams a fost mai deschisă. A explicat printr-un comunicat de presă că a contractat un virus şi, de aceea, s-a simţit rău la Londra. Apoi, şi-a mulţumit fanii pe Twitter pentru sprijinul acordat.

Americanca şi-a confirmat revenirea pe teren la Open-ul suedez, acolo unde a câştigat titlul anul trecut. Până atunci, şi-a prezentat ultima achiziţie pe contul ei de Instagram: o pereche de pantofi Burberry.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite