Selecţioner străin şi la naţionala feminină de volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Davide Delmati
Davide Delmati

Naţionala de volei  senioare a României are, din această săptămână, un nou antrenor principal, după ce Bogdan Paul a fost înlocuit.

Bogdan Paul a fost înlocuit de la conducerea naţionalei feminine de volei a României după doar trei luni, în Liga Europeană. În locul lui a fost numit italianul Davide Delmati, tehnicianul în vârstă de 43 de ani al formaţiei italiene de primă ligă Saugella Team Monza. El se află la al treilea sezon consecutiv pe banca ehnică a formaţiei, pe care a şi promovat-o anul acesta pe prima scenă a voleiului feminin italian.
Acesta a fost confirmat la conducerea tehnică a naţionalei României în cadrul Consiliului Director al Federaţiei Române de Volei care a avut loc luni, 18 iulie. Delmati va fi ajutat pe banca tehnică de antrenorul secund Mădălina Angelescu (Ciorbaru), iar obiectivul este calificarea naţionalei a Campioantul European, meciurile din preliminarii având loc în Bulgaria şi România, în luna septembrie. 

Pe lângă cele două formaţii, din grupa E mai fac parte Muntenegru şi Elveţia. La turneul final se califică direct prima clasată. Ocupanta locului secund va participa la un nou tur de calificare. Turneul final al campionatului European va avea loc în 2017, în Azerbaidjan si Georgia.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite