Seară cu multe goluri în play-off-ul Ligii Campionilor. Primele echipe calificate în grupe. Celtic, eliminată a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celtic Glasgow a fost eliminată pentru a doua oară din Liga Campionilor, în acelaşi sezon, după un joc modest în dubla manşă disputată în faţa slovenilor de la Maribor. Scoţienii se consolează, totuşi, cu gândul că vor juca în grupele Europa League.

Ruşii de la Zenit Sankt Petersburg nu au avut nicio emoţie în faţa belgienilor de la Standard Liege, reuşind să se califice la pas în grupe. BATE Borisov, Port şi APOEL şi-au respectat şi ele statutul de favorite şi s-au alătura lui Zenit.

Surpriza au produs-o, însă, slovenii de la Maribor, care au învins în deplasare pe Celtic, obţinând, după 15 ani de pauză, biletele pentru cea mai puternică competiţie inter-cluburi din lume. De partea cealaltă, scoţienii au fost eliminaţi a doua oară din competiţie, în acelaşi sezon. În turul anterior, ei pierduseră dubla manşă disputat în faţa Legiei Varşovia, însă au primit dreptul de a juca în play-off datorită faptului că polonezii au încălcat regulamentul UEFA în privinţa utilizării unui jucător.

Iată rezultatele complete ale returului:

Zenit St. Petersburg * - Standard Liege 3-0 (Rondon '30, Hulk '54 pen, '58); În tur 1-0

BATE Borisov - Slovan Bratislava 3-0 (Gordejchuk '41, Krivets '84, Rodionov '85); În tur 1-1
Porto - Lille 2-0 (Brahimi '49, J. Martinez '69); În tur 1-0

Celtic - Maribor 0-1 (Tavarez '75); În tur 1-1

APOEL - Aalborg 4-0 (Oliveira '29, De Vincenti '43, Aloneftis '64, Sheridan '75);  În tur 1-1

* Echipele scrise cu bold s-au calificat în grupele Ligii Campionilor. 

Celelalte formaţii vor merge în grupele Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite