Scrisori către Michael Schumacher, publicate în premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher, fost pilot de Formula 1 FOTO AFP
Michael Schumacher, fost pilot de Formula 1 FOTO AFP

De-a lungul timpului în care a fost spitalizat după accidentul de schi produs pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost vizitat în repetate rânduri de foşti colegi de Formula 1.

Citeşte toate ştirile despre Michael Schumacher

Niki Lauda, Lewis Hamilton şi Jenson Button i-au transmis lui Michael Schumacher urări de însănătoşire în scris, fiind publicate de „The Inependent“.
Niki Lauda: „Michael, în fiecare zi urmăresc ştiri despre progresul tău şi în fiecare zi sunt alături de tine. Sper să pot să-ţi vorbesc foarte curând“.

Lewis Hamilton: „Dragă Michael. Eşti mereu în rugăciunile mele. Rugăciuni ce aduc speranţa că vei trece peste această perioadă dificilă. Ai realizat deja atât de multe, ai oferit atât de mult. Fie ca Dumnezeu să te vegheze şi să te aducă înapoi la familie, fani şi prieteni“.

Jenson Button: „Când mă gândesc la Michael Schumacher, mă gândesc la două lucruri. Primul este despre cea dintâi amintire din Formula 1, când eram în Melbourne şi am văzut Ferrari-ul roşu al lui Michael în faţa mea. Chiar şi în 2000 era deja o legendă. Al doilea lucru este imaginea familiară a maşinii pe care o vedeam în oglinzi. Michael a fost un pilot formidabil, nu ceda niciodată, era mereu acolo. Lupta în cea mai mare bătălie acum şi ştiu că toată lumea din Formula 1 speră să câştige din nou“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

O tehnică revoluţionară l-ar putea însănătoşi pe Michael Schumacher

Michael Schumacher a fost dat în judecată pentru un accident rutier

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

Soţia lui Schumacher: "Ne aflăm într-o fază care probabil va dura mult..."

Mai multe pagini din dosarul medical al lui Michael Schumacher au fost furate şi se vând pentru sume uriaşe. Riscurile în cazul publicării lor

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite