Schimbările din domeniul jocurilor de noroc aduc marii jucători pe piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare operator de jocuri de noroc din Europa centrală şi de est a semnat un contract de licenţiere a mărcii sale, Fortuna, cu societăţile comerciale Bet Active Concept S.R.L. şi Bet Zone S.R.L.

Aceasta înseamnă că Fortuna va intra pe cea de-a patra sa piaţă din zona central şi est europeană. La nivel de grup, Fortuna operează 1600 de agenţii de pariuri sportive în Cehia, Slovacia şi Polonia şi a creat peste 2500 de locuri de muncă. Datorită celor 25 de ani de prezenţă pe piaţă, Fortuna este unul dintre cei mai apreciaţi operatori de jocuri de noroc din zonă, mai ales în ceea ce priveşte siguranţa şi încrederea.
Fortuna consideră că piaţa din Romania, atât cea de agenţii de pariuri, cât şi cea online, este foarte atractivă. Vorbind în numele Fortuna, Marco Falchetto a declarat: „În opinia noastră autorităţile au învăţat ceea ce funcţionează şi ceea ce nu funcţionează când vine vorba despre legislaţia în domeniu, în special în ceea ce priveşte impozitarea jocurilor de noroc. În consecinţă, noua legislaţie prezintă un cadru just, credibil şi coerent referitor la impozitarea jocurilor de noroc, atât a celor tradiţionale, cât şi a celor la distanţă.”
Per Widerström, CEO al Fortuna, a adăugat: „Licenţierea mărcii noastre deschide uşa pentru cooperare, pe toate canalele, în ceea ce priveşte activităţile de jocuri de noroc în România, ceea ce se pliază perfect la planurile noastre de a deveni operatorul nr. 1 în Europa centrală şi de est în domeniul jocurilor de noroc autorizate”.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite